Izvor:
20.10.2018 u 08:43
0

RELJA SE PREMA NIKOLIJI PONEO KAO NIKADA PRE: Nije ni slutila šta joj se sprema! (FOTO)

Nikolija Jovanović i Relja Popović vešto skrivaju detalje iz privatnog života od javnosti, posebno od trenutka kada se rodila njihova naslednica Rea. Ipak, reper je odlučio da obeleži jedan poseban datum tako što će "prekinuti tišinu".

Naime, on je putem društvene mreže Instgaram čestitao Nikoliji rođendan dirljivom porukom, a tako iznenadio i sve one koji su na nju naišli.

"To koliko te volim ne zna niko. Možda ni ti. Ne volim velike reči, ali volim sto si tu, volim sto imam nekog ko me ovako gleda, volim način na koji me zagrliš, osetiš, smiriš. Ti si najlepši primer koliko malo je ljudima potrebno da bi se menjali. Ljubav, povrenje i čvrsto stegnuta ruka na putu kojim hoćemo da idemo. To se trudim uvek da ti pružim. Kao i osmeh, jer njega najaviše volim. Osmeh, tvoj, zbog mene, za mene. Srećan rođendan moja Niki", potpisao je on objavljene fotografije, a pevačica mu ovaj potez zasigurno neće zaboraviti nikada.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter