Izvor:
20.10.2018 u 16:27
0

FILIP JU JE MUVAO, A NINA POČELA DA JE PRATI: Milica Pavlović iskreno o teniseru i njegovoj devojci! (FOTO)

Milica Pavlović progovorila je o svom nastupu kada joj je dečko Nine Radulović slao poljupce i navodno je "muvao".

Filip Krajinović je bio u alkoholisanom stanju, a Milica je ostala uzdržana od dubljih komentara na tu temu. Pevačicu je čak Nina zapratila na društvenoj mreži Instagram.

"Najbitnije mi je da je su ljudi na mojim nastupima zadovoljni. Ako je i on bio prezadovoljan na istom, drago mi je", rekla je Milica i dodala:

"Iskreno, ja njega nisam ni videla. Toliko je bilo jako svetlo, da mi je i danas pomućen vid. Neprijatno mi je da zagledam ljude u publici. On je uspešan sportista i zaista sve pohvale za njega. Nina je lepa i pametna, ne treba da brine za mene. Ja joj nisam opasnost, a mi žene znamo da je problem uvek u muškarcima, zato sam ja i sama."

Izvor: Kurir
Foto: instagram/nina_radulovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter