Izvor:
20.10.2018 u 20:10
0

SPEKTAKL U KRCATOJ „ARENI“: Lepa Brena proslavlja 35. godina blistave karijere! (FOTO)(VIDEO)

Najveća jugoslovenska muzička zvezda Lepa Brena danas proslavlja 58. rođendan, a povodom 35. godina karijere održaće dva koncerta u beogradskoj "Areni"

Karte za večerašnji koncert koji je terebao da počne u 20h su rasprodate još pre mesec dana, a razlog zašto je ovaj spektakl u "Areni" kasnio je taj što su i dalje u prepunu halu ljubitelji Brenine muzike pristizali.

Ovo jeste bila moja rođendanska želja. Iskreno da vam kažem kada imate godina koliko i ja rođendani na neki način postaju nešto što je i dosadno. Više volim da slavim tuđe rođendane, zato što ja nisam u centru pažnje. Jedno je lepa Brena, drugo je Fahreta, mama, ćerka, sestra, buduća nana i baka. Mislim da bi bio red da obeležim ovakav jubilej, ovo je pravi način da ja proslavim svoj rođendan sa svojom publikom – rekla je Lepa Brena.

Spektakularni koncert u "Areni" Lepa Brena je počela tako što se spustila sa vrha hale na velikoj zvezdi.

Od poznatih imena koja su došla na koncert jedne od naših najvećih zvezda na Balkanu su estradne umetnice Marija Šerifović, Aleksandra Prijović, glumci Andrija Milošević, Aleksandar Radojčić i Viktor Savić.

Specijalni gosti na koncertu Lepe Brene su Andrija Milošević i Anđelka Prpić koji će glumiti Bobu i Brenu.

Najveću podršku koju Lepa Brena može da dobije je podrška od porodice, tako da su se među prvima pojavili njeni sinovi Viktor i Stefan Živojinović.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter