Izvor:
21.10.2018 u 21:29
0

SPEKTAKL U „ARENI“: Lepa Brena održala koncert za pamćenje!

Lepa Brena bila je impresivna i na svom drugom svom koncertu u "Štark Areni, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Čim je spektakl počeo, publika je zajedno pevala hitove folk zvezde i đuskala uz njih.

Njen izlazak na binu dočekali su vrisci, povici i ovacije, a ušla je onako kako joj dolikuje, s plafona dok je sedela u ogromnoj zvezdi – ne može biti prikladnije. Koncert je otvorila novim numerama “Boliš i ne prolaziš” i “Snažna žena”, a onda krenula da niže sve svoje skorije i starije hitove dok je publika pratila svaki njen pokret i sve pesme su pevali zajedno sa njom.

Usledile su pesme “Grad”, “Kao nova”, “Tako si juče”, “Bolje ne”, “Biseru beli”, “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva”, “Mače moje”, “Sledeći”..

Do samog kraja koncerta, Brena je neumorno izvodila jednu pesmu za drugom uz pravi audiovizelni spektakl koji je uključivao hor, bend, mnoge druge muzičare, dve grupe plesača, pomoćne vokale, akrobate i naravno nju, koja je sve to pratila i u različitim kostimima i perikama izgledala kao vodeći šoumen jednog ultimativno profesionalnog i savršenog performansa.

Brena je i ovaj put imala podršku svoje porodice,kolega i prijatelja.

happytv.rs
Foto: happy tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter