FUDBALERU PRETI ZATVORSKA KAZNA: Matea Kežman bivšoj ženi dužan 27.000 evra!

 

Emilija Kežman podnela je krivičnu prijavu protiv Mateje Kežmana, zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje dece. Prema rečima našeg izvora, proslavljeni fudbaler dužan je 27.000 evra, jer dve i po godine nije dao ni dinara sinovima i ćerki.

On je besan došao na suđenje i brzo pobegao od novinara, ne želeći da daje bilo kakve izjave, u nadi da će agonija brzo biti gotova. 

- Kada su se pre četiri godine razveli, Mateja je svakog meseca regularno isplaćivao 900 evra, ali onda je iznenada prestao. Iz privatne škole prebacio je decu u državnu i troškove sveo na minimum. Ali je onda odjednom prestao da uplaćuje novac. Pošto Emilija nije mogla da se dogovori s njim, ona je odlučila da podnese krivičnu prijavu. Kežman se pojavio na saslušanju i pokušao je da se opravda time da im je ostavio lokal u Crnoj Gori i da je kirija koju naplaćuju zapravo iznos alimentacije. Takođe je tvrdio da deci redovno kupuje sve što im je potrebno, vodi ih na putovanja, plaća školske troškove i sve što od njega zahteva očeva uloga", otkrio nam je izvor svojevremeno.

- Ako prizna krivicu, Mateja može da prihvati da im uplati sve što im duguje i da bude osuđen na blažu kaznu. Međutim, ukoliko ostane pri svojim tvrdnjama da deci ništa ne duguje, protiv njega će se voditi sudski postupak i može da bude osuđen na zatvorsku kaznu.

Podsetimo, brakorazvodna parnica bivših supružnika trajala je skoro tri godine. Sredinom 2014. zvanično su razvedeni, nakon čega je usledilo deljenje Kežmanove imovine, koja je navodno vredna 15 miliona evra.

Kurir
Foto: Twitter/LG TV

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost