NADA TOPČAGIĆ ZAPALA U DUGOVE: Prodaje kuće i vikendice po Srbiji!

 

Nada Topčagić rešila je da rasproda skoro kompletnu svoju imovinu koju poseduje po Srbiji i šire, jer je zapala u velike dugove, ekskluzivno saznaje Kurir.
Pevačica je u dogovoru sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem odlučila da zadrži samo stan u Beogradu u kom žive, vikendicu na Tari i kuću u Kaluđerovini kod Krašića, dok će nekretninu u Starim Banovcima, kuću u Beogradu i još nekoliko objekata prodati tokom sledeće godine.

- Nada ima velikih problema jer ne stiže ni sve da obiđe, a kamoli da održava. Posle problema koji je letos imala sa legalizacijom kuće u Crnoj Gori, donela je odluku da sve rasproda. Bila je toliko besna da je kontaktirala sa stručnjacima da procene vrednost kuća jer više ne može da izađe na kraj sa raznim stvarima. Veliku svotu novca odvaja za održavanje i kvarove, a tu i ne boravi. Svaki put kada obiđe neku nekretninu, uvek joj presedne, koliko god bila vezana za njih - kaže naš izvor.

Pozvali smo folkerku za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.
- Ma manite me i sa kućama, i sa placevima, i sa svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gde ću pre od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Taman kad kročim negde, uvek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati.

65 godina ima Nada
43 godine peva
14 albuma je snimila

- Ma idi! Sve to iziskuje velike pare, pa dokle više? Ostaviću na kraju samo neki kutak da imam i budem mirna. Majke mi moje mile, moram da priznam da sam bila srećnija i spokojnija kad nisam imala ništa nego sad kad imam previše. Sad kad pogledam unazad u šta smo Zlatko i ja ulagali sve i gde je otišao novac, duša me zaboli. Ne kažem, volim svaku kuću, ali ne može čovek više izdržati od plaćanja i obaveza - rekla je Nada.

Pametno ulagala
Štedela na krpicama, kupovala nekretnine

Nada Topčagić i Zlatko Đorđević tokom braka uvek su se trudili da što više steknu i stambeno se obezbede u poznim godinama. Oni su svoj rad i trud dobro naplatili, a kapital su sačuvali i pametno ulagali. Novac nisu bacali na markiranu garderobu, automobile i putovanja, već su štedeli i kupovali nekretnine. Danas poseduju kuću u Kaluđerovini na Crnogorskom primorju, vikendicu na Tari i Starim Banovcima, vilu na Vračaru, nekretnine po centru Beograda i još nekoliko objekata po Srbiji.

Kurir
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost