Izvor:
22.10.2018 u 13:20
0

SUZANA MANČIĆ PRIZNALA: Nemam ništa protiv seksa za jednu noć, ja sam osoba trenutka, pravila nema!

Suzana Mančić je bez dlake na jeziku odgovorila na sva škakljiva pitanja.

Voditeljka je objasnila kako ne misli da homoseksualci treba da usvajaju decu, ali je zanimljiv odogovor dala na legalizovanje prostitucije.

Homoseksualci i deca

Ja nisam za to. Mislim da treba da se zna ko je mama, a ko tata. Deci je potrebno da odrastaju uz dva pola. Ipak smo mi različiti i trebalo bi da postoje dva stava, jedan od mame i jedan od tate.

Razvod

Nije sramota razvesti se. Čovek mora voditi računa o sebi i zdravlju, ako ne ide, najbolje je razvesti se. Nesreća je stalna i konstantna ako brak ne valja, a pogotovo ako su tu deca, ona nikako ne smeju da trpe.

Psihijatar

Kod psihijatra obavezno mora da se ide. Svi treba da idu kod psihijatra, red da se napravi. Ja imam svog ličnog i često idem po savet i posle takvih seansi se zapitam jesam li u pravu ili ne – veoma je koristan.

Lake droge

Marihuana je toliko u upotrebi da joj i nije potrebna legalizacija, ima je na svakom ćošku. U školama je to već normalna pojava, uskoro će je biti i u vrtićima. Možda je potrebno da se legalizuje gde može da se nađe, u kojim slučajevima i koliko smemo da je koristimo.

Prostitucija

Ja ne vidim da je prostitucija kažnjiva, kod nas je uveliko legalizovana, samo prećutno. To je najstariji zanat na svetu, uvek ga je bilo i uvek će ga biti. Smatram da zbog zdravlja i reda u tom poslu mora da se legalizuje. Neka i te žene plaćaju porez i neka im ide staž, pa ćemo da vidimo kako će to izgledati.

Abortus

Crkva se stalno protivi abortusu, a ako će ona da nas vraća u srednji vek, onda svaka čast. Abortus nije laka stvar, na njega žene ne bi trebalo da se odlučuju tako lako i strašno je ako se na abortus odlučuju maloletne devojke. To je krajnja mera, kada ne možeš da izneseš to dete.

Seks na eks

Nemam ništa protiv toga, ja sam osoba trenutka, ali ti nikada ne znaš kada će seks na jednu noć da preraste u neku lepu vezu. Život je tu da nas iznenadi, pravila nema.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter