Izvor:
22.10.2018 u 15:01
0

OVO JE JEDINA ISTINA: Viskovićeva je već dugo u vezi sa opasnim momkom a svi je sada pitaju kada će se udati!

Marina Visković godinama je u vezi sa svojim partnerom Mirkom Vukovićem, za koga se još nije udala, što intrigira njene obožavaoce.

Ipak, pevačica je otkrila da sa svojim izabranikom živi, pa da će se možda i venčati.

"Svadba se nije desila još. Ja sam već o tome govorila, da ne tupim više o svadbi. Ispašće da je neka loša energija i situacija, uopšte nije. Mi smo toliko dugo zajedno i živimo zajedno kao da smo u braku. Možda se i venčamo", rekla je Viksovićeva.

Ona je priznala da, kao i u svakoj vezi, postoje problemi, ali da se oni nisu rastajali otkad su počeli da žive zajedno i da su sve uspevali da reše.

"Ni u jednoj vezi nije idealno, ali nikad se nismo rastali da ne živimo zajedno otkad smo započeli zajednički život. Na početku, naravno, kao u svakoj vezi. Ja bih stavila tačku na sve te priče, jer tu je sve u savršenom redu, što možete videti i po meni, po mom raspoloženju", zaključila je ona u jednoj emisiji.

Kurir.rs
Foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter