Izvor:
06.09.2016 u 14:44
0

BOJANA BAROVIĆ ODUŠEVILA INTERNET: Žene su joj zahvalne na pomoći zbog OVOG GESTA! (FOTO)

Nije prošlo ni mesec dana otkako se rodila ćerka pevača Nikole Rokvića i manekenke Bojane Barović, a bebi Leoni se posvećuju brojni tekstovi u medijima. Pročitajte OVDE kako je Nikola obavestio javnost o rođenju deteta koje mu je, kako kaže, promenilo život.

Mala Leona je već počela, zajedno sa mamom, da utiče na svest javnosti, pa je tako na Bojaninom Instagram nalogu objavljena fotografija koja je, blago rečeno, zapalila Internet, a tematika slike je čuvena rasprava koja deli naše javno mnjenje – dojenje u javnosti.

Mlada i mala porodica trenutno je u Americi, a Bojana se slikala kako u sred grada doji Leonu sa maramom prebačenom preko glave, grudi i same bebe.

Jedno veliko 'da' za dojenje u javnosti – napisala je mlada majka, a potom je usledilo pregršt komentara na tu temu.

Veliko hvala Bojani Braović na pomoći nama koje smo svesne važnosti dojenja i ne marimo za osude, komentare, neznanje i neinformisanost, pa smo svakodnevno izložene prekim pogledima i dobacivanju, a nemamo uticaj na okolinu. Veoma lep način da se iskoristi uloga javne ličnosti u društvu. Najlepše želje za tvog anđela – jedna je od poruka upućenih Bojani.

Podsećamo, Nikola je pre nedelju dana na svom Instagramu objavio fotografiju dojenja preuzetu sa sajta o bebama, kako bi poslao poruku javnosti i rekao da mu nije jasno kako nekome može takav prizor da izgleda ružno.

Neću da sudim, ali mi se čini da ti ljudi imaju problem veliki sa svojim mislima, sa svojim rečima i na kraju delima – napisao je Rokvić.

Pogledajte Bojaninu fotografiju iz Amerike.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/bojanabarovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter