DRAMA! DARKO LAZIĆ SE BORI ZA ŽIVOT: Direktor KBC Zemun saopštio da je pevač teškom stanju! (FOTO)

 

Direktor bolnice KBC Zemun Dragoš Stojanović je rekao da je pevač Darko Lazić, koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, životno ugrožen.

- Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu da kažem - rekao je dr Stojanović.

Kako saznajemo, pevač je prvo odveden na operaciju, ali lekari nisu smeli da ga operišu jer ne znaju da li ima unutrašnje krvarenje. Lekari su pevaču namestili polomljenu butna kost, na aparatima je za disanje i u veštačkoj komi je. 

Darko se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde su zabranjene posete. 

Kako saznajemo, Darko ima hematom na glavi i intubiran je. Pevaču su, prema poslednjim informacijama, polomljena rebra, noga, pukla mu je budna kost...

Darko Lazić je imao je sobraćajnu nesreću jutros u Brestaču kod Pećinaca. Njegov automobil je sleteo sa puta i prevrnuo se na krov. 

 Kako saznajemo, Darko nije koristio sigurnosni pojas, a njegova krv će piti poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je vozio pod uticajem alkohola.

Roditelji Darka Lazića stigli su u bolnicu u Zemun, kao i njegova verenica Marina Gagić. Majka Branka je za Kurir rekla da je veoma uplašena za svog sina, kao i da im je najvažnije da on bude dobro. Pevačev brat je sve vreme uznemiren, plače i traži da vidi brata, što im medicinsko osoblje ne dozvoljava.

 

 

Kurir
Foto: Facebook,Youtube/Printskrin 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost