Izvor:
06.09.2016 u 17:02
0

DANAS SU POZNATI I SLAVNI: Njima fakultet nije išao od ruke, ali su uspeli u životu (FOTO)

Da diploma fakulteta ne govori ništa o pravim sposobnostima pojedinca, pokazuju ove poznate ličnosti koje su, iako bez završenog koledža, uspele da steknu veliko bogatstvo.

Neki su imali problema sa zakonom, neki su čak spavali na tuđim podovima, ali svi imaju jednu zajedničku stvar – nezavršen fakultet i milione na baknovnom računu.

Mark Volberg

Sa 13 godina poznati glumac već imao podebeli dosije iza sebe pošto je do tada ukrao dva automobila, uhvaćen je u posedu narkotika i bio je na putu za zatvor. Često je izostajao iz škole, a sada se njegovo bogatstvo procenjuje na 235 miliona dolara.

Lejdi Gaga

Imala je 19 godina kada je odustala od fakulteta kako bi se posvetila muzici. To se ispostavilo kao odličan potez pošto je za svoja dostignuća i talenat do sada dobila preko 200 muzičkih nagrada.

Eminem

Kada je imao 17 godina bio je prinuđen da se ispiše iz škole kako bi pronašao posao i pomogao bolesnoj majci. Sada je ''težak'' 225 miliona dolara.

Bil Gejts

Američki genije je 1975. godine odustao od studiranja kako bi se posvetio osnivanju svoje kompanije. Njegova nekada mala kompanija Majkrosoft sada vredi nestvarnih sto milijardi zelenih novčanica.

Sindi Kraford

Uprkos tome što je srednju školu završila kao đak generacije i na Univerzitet Nortvestern bila primljena sa punom stipendijom, ona je studije napustila posle prvog semestra kako bi se posvetila modelingu. Za nju je na kraju sve ispalo poprilično dobro.

Mark Zakerberg

Osnivač Fejsbuka je tokom studija osnovao tu najpopularniju društvenu mrežu na svetu. Kako bi se posvetio vođenju kompanije, prekinuo je sa studijama na Harvardu. Njegovo bogatsvo danas se procenjuje na 64 milijarde dolara.

Bred Pit

Samo dve nedelje pre nego što bi diplomirao novinarstvo, poznati glumac se ispisao sa fakulteta.

– Došlo je vreme da diplomiram i svi moji prijatelji su prionuli na to. Shvatio sam da nisam spreman na to, tako da sam se spakovao i otišao u Los Anđeles – obrazložio je Bred Pit svoju odluku.

Stiv Džobs

Jedan od osnivača kompanije Epl 1972. se ispisao sa studija i završio je spavajući na podu u drugarovoj sobi. Kasnije je postao jedan od najvećih umova u istoriji čovečanstva.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/JustJared.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter