Izvor:
24.10.2018 u 13:13
0

Pogoršano stanje Darka Lazića: Pevaču otkazali bubrezi i jedno plućno krilo!

Stanje Darka Lazića, koji je teško povređen u utorak u saobraćajnoj nesreći kod Pećinaca se pogoršava! Naime pevaču koji je bez svesti i u indukovanoj komi, kako saznajemo, otkazali su bubrezi i jedno plućno krilo!

Ranije danas od doktora u u KBC "Zemun" čuli smo da je stanje svesti pevača Darka Lazića još pod znakom pitanja, zbog čega lekari ne mogu da ga operišu i saniraju povrede . Naime, lekari nisu sigurni da li je njegovo polukomatozno stanje uzrok povreda glave ili narkotika koje je možda pevač uzeo pre udesa.

– Uvođenje pacijenta u anasteziju ukoliko je pod dejstvom opojnih supstanci vrlo je rizično i može da bude fatalno – objašnjavaju u KBC "Zemun". – Njegovo stanje je i dalje vrlo kritično i prati se iz minuta u minut.

U KBC "Zemun" kažu i da roditelji Darka Lazića žele sina da prebace na Vojnomedicinsku akademiju, jer nisu zadovoljni načinom rada i odlukama lekara u Zemunu.

novosti.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter