Izvor:
25.10.2018 u 12:05
0

Mladi pevač vraćen na intenzivnu negu: Darko Lazić uspešno operisan, lekari zaustavili unutrašnje krvarenje!

Operacija Darka Lazića, kome se jutros pogoršalo stanje, završena je u Kliničko-bolničkom centru Zemun. Kako prenose mediji, intervencija je trajala nešto manje od dva sata, a lekari su uspeli da zaustave unutrašnje krvarenje.

Pevač je nakon operacije vraćen na odeljenje intenzivne nege, a u ovim trenucima čeka se da lekari saopšte nove informacije. Iz bolnice su nakon završene operacije izašli Darkova zakonita supruga Ana Sević, devojka Marina Gagić i otac Milan.

Laziću, koji je u utorak doživeo tešku saobraćajnu nesreću, stanje se pogoršalo i,zbog unutrašnjeg krvarenja u predelu stomaka, hitno je prebačen u operacionu salu.

Zbog unutrašnjeg krvarenja na skenerima nije bilo moguće utvrditi gde tačno krvari, pa je samim tim i operacija bila rizičnija.

Podsetimo, pevač ima više povreda, polomljena mu je vilica, noga mu je ispala iz kuka, polomljena su mu rebra, ali i noga na više mesta. Zbog težine povreda i opšteg stanja lekari su ga uveli u indukovanu komu, a u sredu su mu prvo otkazali bubrezi, pa jedno kućno krilo. Tokom popodneva navodno je dobio i unutrašnje krvarenje.

Mladi muzičar povređen je u utorak oko 8.30 kod Pećinaca. Vraćajući se sa proslave, na putu Subotište – Brestač, “BMV Z4 kabriolet” u kom je bio sam, sleteo je sa kolovoza i prevrnuo se na krov.

novosti.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter