Izvor:
26.10.2018 u 08:20
0

Ana Sević uputila emotivnu poruku svima o teškoj borbi za život bivšeg supruga: „MOLITE SE ZA DARKA, SAMO JE TO BITNO“!

Pevač Darko Lazić doživeo je u utorak tešku saobraćajnu nesreću posle koje se doktori u KBC Zemun neprekidno bore za njegov život.

Lazićeva bivša supruga Ana Sević oglasila se još jednom porukom za sve one koji šire pogrešne i neproverene informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

– U ime Darkovog i mog maloletnog deteta, Darkovih roditelja i moje malenkosti, zamoliću medije da prestanu da prenose informacije iz "proverenih izvora, navodnih menadžera", koje narušavaju pre svega Darkovu privatnost i bilo kakvu moralnu etiku. Niko sem direktora KBC Zemun nema pravo, niti ovlašćenje da daje bilo kakve informacije o Darkovom stanju, niti je upućen u isto – napisala je Ana.

Ona je takođe istakla da će svi koji budu unosili nemir i širili paniku u porodici svojim objavama biti tuženi zbog širenja laži.

– Hvala medijima koji će prave informacije isključivo dobijati od direktora zdravstvene ustanove kada za tim bude bilo potrebe. Molite se za Darka, to je sada jedino bitno – bila je jasna Sevićeva.

novosti.rs
Foto: Instagram/darko lazic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter