Izvor:
26.10.2018 u 09:23
0

DOBRE VESTI: Darkova majka raspoložena izašla iz bolnice. „Bolje mu je, hvala bogu“!

Darko Lazić, kome su doktori izvadili slezinu zbog krvarenja, danas bi, kako nezvanično saznajemo, ponovo trebalo da bude operisan.

U bolnisu KBC Zemun stigli su brat Dragan i mama Branka, koji su, pošto su razgovarali sa lekarima, vidno raspoloženi izašli iz bolnice.

"Darko je bolje, hvala Bogu", rekla je Branka Lazić.

"Bolju mu je, neće mu amputirati nogu", rekao je brat Dragan.

Pevač je noć posle operacije, kako nezvanično saznajemo, proveo mirno i njegovo stanje je stabilnije, a moguće je da će i danas biti odveden na operaciju.

Lekarski konzilujum juče je doneo odluku da se Laziću hitno izvadi povređena slezina i on je oko 11 sati uveden u operacionu salu. Kako je otkrio dobro obavešten izvor, operacija je bila neophodna i zbog krvarenja plućne maramice, koju je probušilo slomljeno rebro.

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović izjavio je da je stav porodice i bolnice da se ne daju nikakve izjave o stanju pevača jer je to privatna stvar.

Podsetimo. pevač Darko Lazić, pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ za 2009. godinu, teško je povređen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak ujutro kod mesta Brestač u blizini Pećinaca.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter