Izvor:
28.10.2018 u 14:24
0

DEVOJKE SU UZDISALE ZA NJIM, POBEGAO JE IZ SRBIJE KAO NASILNIK: Evo gde je i šta radi Vlada Stanojević! (FOTO)

Voditelj Vladimir Stanojević bio je popularan i tražen, sve dok nije pre 3 godine brutalno pretukao svoju partnerku Ana Mariju sa kojom je živeo. Da bi izbegao dalje probleme, on je pobegao u Ameriku.

Sa svojom verenicom, bio je 2 godine u ljubavnoj vezi, a onda je Srbijom odeknula vest o prebijanju fitnes instruktorke, čije su slike modrog lica od batina kružile internetom i izazivale zgražavanje. Ona ga je krivično gonila i tražila odštetu, ali je Vladimir pronašao sigurno mesto za beg i u Las Vegasu započeo potpuno novi život.

On se 2016.godine zaposlio kao domaćin za najpoznatije klubove u Las Vegasu. Posao mu dobro ide i totalno se navikao na luksuzan život.

On ne krije da uživa, često se oglašava na Instagramu i deli sa svojim pratiocima specijalne trenutke gde je okružen polugolim devojkama. Njemu osmeh se silazi sa lica, pa mu evidentno prija život u Americi.

Eksplicitne fotografije kluba u kojem se slikao voditelj iduu prilog tome da je on zaposlen u striptiz klubu.

Kurir.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter