Izvor:
07.09.2016 u 19:08
0

SAMO JEDNA ZVEZDA JE ISPRED NJEGA: Viz Kalifa prebacio DVE MILIJARDE pregleda na Jutjubu (VIDEO)

Balada "See You Again" planetarno popularnog repera Viz Kalife, ima više od dve milijarde pregleda na Jutjubu, a zahvaljujući ovom podatku ovaj muzičar je drugi kome je to pošlo za rukom, posle južno-korejske senzacije i hita "Gangam Style".

Ova numera, koju je Viz komponovao u saradnji sa pevačem Čarlijem Putom za poslednji film poznate franšize "Paklene ulice" (Fast & Furious), a pojavljuje se na samom kraju u znak ljubavi i sećanja na tragično nastradalog glumca Pola Vokera, u trenutku pisanja ovog teksta imala je 2,008,806,027 pregleda, za 516 dana od svog objavljivanja.

Reperu je potrebno još 600 miliona pregleda da bi nadmašio svog korejskog kolegu, ali je "Gangham Style" na Jutjubu već četiri godine, za razliku od balade "See You Again", koja je objavljena prošle godine u aprilu.

Sa ovakvim rezultatom Viz je iza sebe ostavio vodeća imena svetske muzičke scene kao što su Adel, Džastin Biber, Bruno Mars, Tejlor Svift i Major Lazer.

HappyTv.rs
Foto. Facebook/ Viz Khalifa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter