Izvor:
31.10.2018 u 10:06
0

VELJKO OBJAVIO SLIKU SA GROBLJA, PA UPUTIO POSLEDNJI POZDRAV KUMU: Ova njegova poruka se tiče i Arkana! (FOTO)

Srpski političar i bivši narodni poslanik Borislav Pelević preminuo je u četvrtak u 61. godini posle duže bolesti, a sahranjen je na Novom groblju 29. oktobra.

On je, inače, bio i kum Željka i Svetlane Cece Ražnatović. Sahrani su prisustvovali Ceca sa sestrom Lidijom, te sinom Veljkom i njegovom verenicom Bogdanom Rodić.

Nedavno se oglasila Ceca uz poruku da je on bio njihov veliki prijatelj, član porodice kao i da neizmernu je tugu i bol koju dele sa porodicom Pelević.

Sada se oglasio i Veljko Ražnatović na svom Instagram profilu i objavio fotografiju sa groblja na kojoj nosi cveće, a poruka koju je napisao mnoge je ganula:

Počivaj u miru, kume. Znam da imaš najbolje društvo sada – poručio je Ražnatović misleći na pokojnog oca.

Espreso.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter