Izvor:
31.10.2018 u 13:02
0

ZBOG OVE LEPOTICE FILIP JE OSTAVIO NINU: Srpski teniser ima novu devojku! (FOTO)

Srpski teniser Filip Krajinović nije dugo patio zbog raskida sa zanosnom voditeljkom Ninom Radulović… Njegovo srce osvojila je nova lepotica – izvesna Anđela Novčić

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila Filipova fotografija sa jednom misterijoznom brinetom. Odmah je bilo jasno da je reč o novoj devojci, ali za razliku od bivše ona nije poznata široj javnosti.

Nova devojka srpskog teniser zove se Anđela Novčić.

Anđela je aktivna na društvenim mrežama, često objavljuje fotografije ali bez Filipa.

"Anđela se zaljubila u Filipa do ušiju i stalno pričao o njemu, ali ne želi da se o njoj piše i da se uopšte ona ističe, kao ni njihova veza" otkriva izvor blizak devojci.

Podsetimo, Filip Krajinović poražen je već u prvom kolu Mastersa u Parizu i čeka ga žestok pad na ATP listi, s obzirom na to da je prošle sezone igrao u finalu turnira u glavnom gradu Francuske.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter