Izvor:
01.11.2018 u 10:26
0

MAJKA DARKA LAZIĆA SA SUZAMA U OČIMA: Bez reči napustila bolnicu!

Darko Lazić se devet dana nalazi u KBC Zemun gde se lekari bore za njegov život, a u posetu mu svaki dan, ujutro i posle podne, dolaze otac Milan, majka Branka, verenica Marina Gagić, brat i prijatelji.

I danas su stigli kod Darka, ali niko od njih nije želeo da kaže bilo šta o pevačevom stanju. Mama Branka je izgledala zabrinuto i obrisala je suzne oči pošto je izašla iz bolnice.

Podsetimo, Darko se probudio iz veštačke kome, a iz usta izvađen tubus i zamenjen maskom s kiseonikom, koju mu lekari pomeraju kako bi mu dali hranu i vodu.

Lazić od trenutka buđenja iz veštačke kome pa do danas ne može da govori, ali reaguje na sve što je jako važno. Kako kaže naš izvor, velika je sreća što Darko pokazuje reakciju na ono što mu se kaže, jer se strahovalo od gubitka pamćenja.

Podsetimo, Darku je 25. oktobra operacijom izvađena slezina, čime su lekari zaustavili obilno unutrašnje krvarenje. Darka u narednom periodu čeka više operacija, a svaka od njih zavisi od stanja u kojem će pevač biti.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter