Izvor:
02.11.2018 u 18:44
0

OVO JE JEDINA VEZE MARIJE ŠERIFOVIĆ SA MUŠKARCEM KOJU JE OBELODANILA: Isplivali strasni poljupci pevačice sa GLUMCEM! (FOTO)

Često se pisalo i nagađalo o sksualnom operedeljnju Marije Šerifović. Skoro pa nikada nije o ljubavnim vezama govorila u javnosti osim o jednoj.

Naime, Marija Šerifović je bila u strasnoj vezi sa crnogorskim glumcem i pevačem Slavkom Kalezićem. Romansu su započeli nakon Marijine pobede na Evrosongu:

"Suština je sledeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno. Pre 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu", rekao je prošle godine Slavko Kalezić.

Kako je iskreno rekao, sa Marijom danas nije u kontaktu, ali bi se radovao da je vidi:

"Kada je Marija u pitanju nismo se odavno videli, nismo ni u kontaktu, ali suština je da ja prema Mariji zaista imam najpozitivnije mišljenje i prosto između nas nije bilo, što se mene tiče, nikakvih negativnih stvari. Tako da, rispekt prema njoj. Nadam se da ćemo se i negde sresti uskoro", istakao je Kalezić.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter