Izvor:
04.11.2018 u 15:11
0

DUHOM SAM SNAŽNA, ALI TELO MI JE SLABO: Marina Tucaković se plaši odlaska u Nemačku!

Marina Tucaković broji dane do odlaska u Nemačku, gde treba da primi drugu dozu eksperimentalne vakcine protiv kancera.

Iako je Marinino stanje sada mnogo bolje, ona priznaje da se pribojava puta.

"Mislim da će to biti za tri nedelje, nisam ni ja sigurna kada tačno idem, ali plašim se, naravno. Pa to je normalno jer sam sva malaksala. Duhom sam snažna, ali telo mi je i dalje slabo. Futa će morati sa mnom jer ne mogu sama, a sin Laća će ostati u Srbiji. Rekla sam mu da mora da radi pošto imamo dosta posla, a kada se vratimo, ja ću nastaviti da pišem nove tekstove", kaže Marina, koja se posle dve godine teške borbe vratila poslu.

"I dalje koristim kolica, šta ću, moram, pomirila sam se sa tim, ali da znate – kiseonik retko uzimam i cigarete sam gotovo pa ostavila. U Nemačku obavezno nosim kiseonik sa sobom, ali sigurna sam da mi neće trebati. To radim zbog Fute, on kaže da moram za svaki slučaj, a ja šta ću, slušam sve. Bila sam na kontroli i sve je dobro. Lekari na onkologiji su zadovoljni i moram da ih sve pozdravim ovom priikom", rekla je Marina.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter