Izvor:
07.11.2018 u 10:42
0

ŠABANOV NASLEDNIK POSLAO SNAŽNU PORUKU: Pogledajte kakvoj lepotici Emir Habibović peva „Ne otpisuj me!“ (VIDEO)

Emir Habibović, pevački naslednik Šabana Šaulića, pobrao je simpatije slušalaca kao specijalni gost kralja folka na velikom beogradskom koncertu, a sada je predstavio i prvu pesmu i spot sa albuma koji će uskoro objaviti. U pitanju je numera „Ne otpisuj me“, u kojoj su snage udružili hitmejkeri Saško Nikolić i Steva Simeunović, a za ekranizaciju je bio zadužen Goran Šljivić.

U spotu se, pored Emira, pojavljuje manekenka koja mami svojom lepotom u brushalteru, ali bez imalo vulgarnosti, dočaravajući setnu melodiju.

Mladi pevač raskošnog glasa uskoro će promovisati album, na kome će se naći i dve pesme Šabana Šaulića, kao i kompozicije Endžija Mavrića, pokojnog Miće Nikolića i još nekolicine vrhunskih autora. Koliko Emir temeljno radi, pokazuje i podatak

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter