Izvor:
04.05.2016 u 21:26
0

UČITE OD NAJBOLJIH: Poznata pevačica učestvuje u novom projektu (VIDEO)

Kada ste u situaciji da naučite nešto novo, uvek ćete težiti da učite od najboljih.

Poznata muzička zvezda Kristina Agilera je priznala da će davati časove pevanja. Dobitnica šest Gremija će se fokusirati na vokalne sposobnosti i tehnike, uključujući kontrolu disanja. Kristina je pričala o mentorstvu, najranijim počecima pevanja i kako bi ona posavetovala mlađu sebe.

Mislim da je ovo velika prilika da nastavim da podučavam kada je muzika u pitanju. To volim da radim u "The Voice" ali sada bih to radila sa svakim talentovanim pevačem posebno. Takođe mi se sviđa ideja da pomažem pevačima iz celoga sveta, kako bi ostvarili svoj potencijal – iskrena je Kristina.

Kako je i sama vrlo rano počela da peva, nije imala neku posebnu tehniku, već je svoj performans izvodila instiktivno, pa uglavnom tako i savetuje pevače na početku karijere. Postoji toliko detalja u vezi sa pevanjem koji su bitni, a Kristina u ulozi mentorke želi to da podeli sa svim talentovanim ljudima.

Na pitanje koja je pesma koju najviše voli da peva, Agilera je rekla da joj je teško da izdvoji takvu numeru.

Sve te audicije i svirke na venčanjima će se isplatiti – je savet koji bi Kristina dala mlađoj sebi.

Pogledajte šta pevačica ima da kaže.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/StarFire024

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter