Izvor:
05.12.2018 u 21:26
0

NAJBOLJA ŽURKA U GRADU: Najjači muzičari zabavljaju vas u decembru u klubu „Kasina“! (foto)

Najveće zvezde naše muzičke scene otpevaće svoje velike hitove poput "Budalo", "Hendikepiran", "Santa leda", "Laži" ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati zašto "Kasina" važi za mesto na kome je najbolji provod.

I to nije sve…

Nakon uspešnog albuna “Kao u snu” i koncerata koji je imao u proteklom periodu od kada je album izašao,Toni Cetinski ne staje,a sada je na red došao još jedan nastup u našoj prestonici.

Toni će zapevati pred svojom mnogobrojnom publikom u četvrtak 6.decembra u klubu "Kasina" i tamo promovisati novi album.

Na predstojećoj promociji albuma, osim najvećih hitova iz bogate Tonijeve karijere, publika će po prvi puta imati priliku da čuje i nove pesme s nadolazećeg albuma kao što su: "Ja ne znam nikoga boljeg od tebe", "Kao u snu”,”General bez činova” i mnoge druge…

Dame sigurno neće ostati imune ni na jednu Tonijevu pesmu tako da je to odlična prilika da muškarci izvedu svoju lepšu i nežniju polovinu i tako im prirede pravi užitak.

Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje dotad te preneti pozitivnu energiju koju osećam. Jako se veselim ponovnom susretu sa publikom u Kasini i jedva čekam da izađem na pozornicu, a posebno se radujem i mom velikom solističkom koncertu u junu na Tašmajdanu – kaže Toni, ne skrivajući uzbuđenje pred nastup.

Decembar u "Kasini" je rezervisan i za Indiru Levak,Mariju Šerifović,Dejana Petrovića,Mirzu Selimovića,Lexington bend,Dženana Lončarević i mnoge druge.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter