Izvor:
12.12.2018 u 18:03
0

ŠOKANTNO! KO SE BAVI OVIM MORBIDNIM TRENDOM: Umrlice Šabana, Lukasa i Slobe Radanovića UTERUJU STRAH U KOSTI!

Sloba Radanović našao se na meti njemu nepoznate osobe koja ga je sahranila. Ta osoba je otišla toliko daleko da je napravila umrlicu, koju je poslala njegovoj majci.

Neprijatno iznenađenje sačekalo je Slobine roditelje na vratima, a pored pevačeve slike bilo je ispisano da je njihov sin stradao u saobraćajnoj nesreći.
Pevač, revoltiran ovim postupkom, rešio je da objavi na kakav morbidan način je neko uznemirio njegovu majku, pa se oglasio na društvenoj mreži.

"Evo ovako javno, pošto ste pi*ke koje rade ovakve stvari, krijući se iza tastatura i lažnih imena. Osobi koja šalje mojim roditeljima ovakve stvari na kućnu adresu. Javno ti obećavam da ću te naći i us*ati ti se u život. Sve je OK, i da vi nekoga volite ili ne volite, pljujete ili hvalite, ali ove boleštine vam neću tolerisati. Obećavam", napisao je pevač.

Sloba nije jedini koji je dobio bizarne i uznemiravajuće sadržaje, već su i mnoge druge poznate ličnosti bile žrtve ovakvih morbidnosti. Aca Lukas je pre dva dana ostao zatečen kad je na jednom sajtu ugledao vest o svojoj smrti.

"Najpopularniji folk pevač Aca L. ubijen je sa 15 metaka danas u centru Beograda (VIDEO)", glasi naslov.

"Šta da kažem osim da stručnjaku koji je ovo smislio poželim sve najbolje, jer mu očigledno nije dobro! Ali kako kažu, "što je babi milo, to joj se i snilo". Ovoga puta, na žalost ovog degenerika, baba je imala "fake" san. Ko god da je ovo smislio, mogu da mu poželim da ne dočeka to što mu se mota po glavi i da svakako "gore" ode pre mene, što će svakako i biti. Jer takvi idioti i ne treba da žive. Sve mogu da zamislim, ali da neko poželi i objavljuje tuđu smrt, taj stvarno nije za život. Prijatelji i fanovi, dobro sam, živ, zdrav. I biću još dugo, koliko god se to nekima ne sviđa. I naravno, biću najbolji".

Takođe, ni Šaban Šaulić nije bio pošteđen, pa se nedavno na jednom sajtu pisalo o njegovoj smrti. U tekstu sa naslovom "Teška saobraćajna nesreća na auto-putu A1, smrtno stradao poznati pevač Šaban" stoji da je legenda folk muzike nastradao, a dalje u nastavku ispisana je pevačeva biografija.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/aca lukas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter