SVE ŽENE JOJ ZAVIDE: Snimila vruće scene sa kolegom Milošem Bikovićem!

Mlada glumica Jovana Stoiljković osvojila je simpatije publike u novoj seriji “Jutro će promeniti sve”, ali i u filmu “Južni vetar”, u kome tumači glavnu ulogu sa Milošem Bikovićem. Posebnu pažnju privukli su eksplicitni kadrovi.

Jovana govori o tome koliko je u privatnom životu slična likovima koje je igrala, a koji su seksualno liberalni, da li joj je bilo zahtevno da snimi intimne scene sa Bikovićem, ali i da li se mladi glumci međusobno podržavaju.

Lik Anđele, koji Jovana tumači u seriji “Jutro će promeniti sve”, pomalo je kontroverzan i konstanto ispituje svoju seksualnost, što je rezultiralo da glumica jednom prilikom završi u odnosu sa još dva partnera. Mlada glumica otkriva koliko se u pogledu seksualnosti razlikuje od lika Anđele.

- Ne mogu da poredim sebe i Anđelu. To je kompleksna stvar, ali nema sličnosti u toj liberalnosti između mene i lika - navodi šarmatna glumica i otkriva šta je naučila iz ove uloge.

- Bilo mi je jako čudno kako odigrati to potiskivanje problema, koje Anđela nosi u sebi. Ne mogu da kažem da je to poučno, ali je bilo važno da otkrijem i to, vezano za glumačka sredstva kojim raspolažem. Dirljivo mi je kako se razvija ona, tako je bilo i meni to otvaranje. Snimali smo pet meseci pa smo se saživeli sa ovim junacima. Ne mogu da kažem za jedan segment, ona ih ima desetak. Svaki je bio preloman i važan za mene - kaže mlada glumica.

Mnoge pozitivne kritike Jovana je dobila i za ulogu u filmu “Južni vetar”, gde tumači devojku Milošu Bikoviću. Posebnu pažnju privukle su njihove zajedničke scene seksa, gde je publika između ostalog po prvi put mogla da vidi i Bikovića obnaženog, a glumica otkriva da li je bilo zahtevno snimiti te scene.

- Nije bilo zahtevno. Divan je Miloš Biković i zadovoljstvo je raditi sa njim - iskrena je Jovana i dodaje da su mnoge kolege pohvalile njenu ulogu u “Južnom vetru”:

 

 

Izvor: Kurir
Foto:  Youtube/printscree/Južni vetar
Foto: Instagram/printscreen/fp.jovana.stojiljkovic
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18.10  Serija: Suze moje sestre
19:00 Čađava mehana
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Novajlije
21:00  Ćirilica 
23:00  Novajlije reality