Izvor:
14.12.2018 u 08:22
0

JELENA ROZGA: U novom singlu „Ostani“ pokazala se kao balerina!

Praznici nam stižu i moramo priznati da će muzički meni biti bogat. Jelena Rozga prelepa i popularna hrvatska pevačica će svakako doprineti čaroliji istih. Kao nekadašnja članica grupe "Magazin", Jelena Rozga, sjajna, vatrena i lepa hrvatska pop pevačica i balerina, započela je svoju solo karijeru. Imali smo prilike da čujemo dosta hitova od kako je u solo vodama:

"Razmažena", "Bižuterija", "Roba sa greškom", "Nirvana", "Ima nade", "Prsti zapleteni", "Grizem", "Dalmatinka", tu su i dueti sa Sergejem Ćetkovićem, Željkom Samardžićem. A sada, nakon toliko hitova, napornog rada i saradnja sa Eminom Jahović, takođe jako popularnom i ostvarenom pevačicom pa i glumicom, možemo reći.

Jelena je pre dva meseca uz saradnju sa Eminom Jahović, promovisala svoj novi singl "Ostani", koji prati moderan video spot sniman u Grčkoj, a u kome Rozga pored svojih pevačkih veština, možda prvi put direktno pokazuje i svoje profesionalno baletsko umeće.

Spot je osveženje za sve, osobe muškog pola pogotovu, a Jelenu svakako nismo navikli da vidimo u ovakvom provokativnom izdanju. Bar ne ovolikom, ali je za svaku pohvalu.

Inace, Jelena je nekadašnja balerina koja je nesumnjivo i dalje u idealnoj formi a o pesmi kaže da se pronašla sa Eminom sa kojom je inače prijateljica pored toga što su kolegenice, pa je zato i "ostala", odlučila da je snimi i ekranizuje.

Jelena je divna. Odmah sam videla nju kako izvodi pesmu. Mislim da će publika biti prijatno iznenađena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno, i zaista mislim da će se to osetiti i u pesmi. Harizma koju Jelena nosi i kako izvodi pesme, a pogotovo "Ostani" ostaviće vas bez daha – prokomentarisala je Emina Jahović.

Pesmu kao tekstopisac potpisuje dakle Emina Jahovic, a aranžman za istu radio je Darko Dimitrov. Za samo dva meseca ova pesma broji na you tube-u preko 2 miliona pregleda, a svakako da joj portal opusteno.rs želi još mnogo više uspeha, ionako vođeni njenom devizom "da je najveća sreća na svetu učiniti druge ljude srećnim".

Izvor: opusteno.rs
Foto: Youtube/printscreen/Ostani
Foto: Instagram/printscreen/rozgajelenaofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter