Izvor:
14.12.2018 u 16:53
0

DARKO LAZIĆ O SABRAĆAJNOJ NESREĆI, OPORAVKU I PLANOVIMA ZA BUDUĆNOST: „Ne sedajte pijani za volan!“ (FOTO)

Darko Lazić ima mnogo planova za narednu godinu, ali najvažnije mu je da ozdravi.

Mladi pevač koji se u banji Šelters oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, kaže da ga osmeh održava u životu i da sada stvari gleda iz drugačije perspektive.

Osmeh je moje najveće oružje. Mada je malo i bolno, ali trpi se, mora da se izdrži– kaže nekadašnji pobednik Zvezda Granda.

Kako idu terapije?

Na početku je to meni bilo lagano, mada su veoma teške terapije za moje povrede, danas ću da se odmaram. Malo sam se preforsirao ovih dana jer smo vežbali po ceo dan, sutra ponovo terapija i tako.

Imaš jaku volju da ozdraviš i da se vratiš na scenu?

Mislim da bi svako imao volju da ponovo stane na noge, ja sam čovek koji je navikao da živi jako brzo i da me mesto ne drži.

Hoćeš li da usporiš malo posle svega?

-Naravno, moram da usporim, da menjam život skroz, da se uozbiljim. Ja sam to shvatio nažalost ovako, neki ljudi moraju da se opeku da bi shvatili, ja sam, eto, morao da se opečem. Ne bih se više vraćao na to, jer kad se setim, iznerviram se. Jako sam besan na sebe. Sebe krivim za sve. Nema tu šta, to je moja krivica, ničija druga.

Ti ćeš postati tata po drugi put, koliko te je to promenilo?

-To je bila jedna od mojih novogodišnjih želja. Svejedno mi je da li će biti dečak ili devojčica, samo da je živo i zdravo.

Da li si u ovim teškim trenucima shvatio ko je bio uz tebe, a ko ne?

Nažalost. Neki ljude za koje sam očekivao da će biti tu nisu se ni pojavili, niti se oglasili porukom, pozivom. To je njihov izbor, ali ću ubuduće drugačije gledati na sve.

Dolaze i deca i odrasli, svi svraćaju ovde da se slikaju s tobom, da te pozdrave?

Da, da. Čak sam juče imao par klinaca koji su ovde svratili posle škole i kažu: 'jurimo te ceo dan po hotelu, ne možemo da te nađemo'. Sve je to super, svi su ljubazni.

Hoće li biti koncerta u Areni? Mnogi to očekuju od tebe.

-Polako. Prvo idu nove pesme, pa onda Arena.

Jedan si od najplaćenijih na estradi, jesi li se uželeo posla?

Jeste, dosta sam radio ali najplaćeniji baš i nisam. Bio sam najtraženiji, ali ne i najplaćeniji. Dosta se radilo od početka moje karijere, sad će pogotovo da se radi kad budem izašao, mislim da će biti baš lepo, imam divnu publiku koja me podržava svih ovih 11 godina.

Kakva je tvoja poruka za sve ljude koji voze umorni ili pijani?

Ne sedajte takvi za volan. I uvek se vežite kada vozite. Umor je tako gadna stvar, gora čak i od alkohola.

Ti nisi bio pijan?

-Nisam, ja sam zaspao za volanom. Da sam bio pijan, ne bih ni išao kući. Čist umor, imao sam par dana pre toga jurnjavu, proslave, posao…

Kada ćeš otići kući u Brestač?

-Nadam se uskoro, ali koliko god moralo da traje, ostaću ipak ovde da se oporavim. Dok ne budem skroz spreman, potpuno kao nekad, neću da izlazim odavde.

Kada stane na noge, Darko će se venčati sa izabranicom Marinom koja čeka njegovo dete.

Prvo beba, pa onda svadba, pa krštenje. Verovatno će biti to sve zajedno. Pričamo ponekad, da krštenje i svadba budu u isto vreme, kažem, ćuti, dva poklona odjednom! Kada je bog stvarao Marinu, mislio je na mene. Odlično se slaže i sa mojim roditeljima, ali najbitnije je da mene voli. Spava pored mene, grejemo se i ljubimo se, volimo se…-izjavio je Lazić.

Kurir
Foto:Instagram/darkolazicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter