Izvor:
16.12.2018 u 10:20
0

ZORICA BRUNCLIK I KELIŠ ODREŠILI KESU: Mladenci dobili velikodušan poklon!

Ćerka Zorice Brunclik, Zlata Aranđelović, udala se prošle nedelje za svog izabranika Miloša Vujanovića sa kojim očekuje bebu, a njeni roditelji odlučili su da se otvore kada je u pitanju svadbeni poklon.

Kako se navodi, dok se Zlata ne porodi novopečeni bračni par živeće u porodičnoj kući Zorice i Kemiša koja se takođe nalazi u ovom beogradskom naselju, a za to vreme renoviraće svoj novi dom kako bi ga potpuno prilagodili svojim potrebama i u njega će se useliti tek na proleće naredne godine.

Zlata i mladi pevač "Granda" prošle nedelje organizovali su građansko venčanje u krugu porodice i kumova, dok crkveno venčanje i veliko svadbeno veselje planiraju nakon rođenja bebe.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/printscreen/zoricabrunclik_official
Foto: Instagram/printscreen/goldies.fashion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter