Izvor:
16.12.2018 u 16:03
0

HARIS DŽINOVIĆ UPOZNAO MNOGE SVETSKE ZVEZDE: Džordž Majk ocenio pevačeve vokalne sposobnosti! Evo šta je rekao!

Haris Džinović upoznao je mnoge svetske zvezde, a setio se svog života u Sen Tropeu pa ispričao koji je svetski pevač bio oduševljen njegovim glasom. Izdvojio je Džordž Majkla koji se čudio kako Sarajlija nije postigao svetsku karijeru.

– Eto taj nesretni Džordž Majkl koji je umro veoma mlad, nekako smo se družili dole sa još nekim zvezdama dok sam ja živeo ui Sen Tropeu. Jer je to bilo stecište svetskih zvezda. Kako dođeš u koji restoran sretneš sto faca – rekao je pevač.

Na pitanje novinara da li je nekada zapevao svojim internacionalnim prijatlejima i koliko su bili upoznati sa njegovim vokalnim sposobnostima, Haris je skromno rekao:

– Mislim da nisu upoznati sa mojim kvalitetima, jesu zadivljeni mojim glasom i načinom interpretacije, ali znam da me Džordž Majkl jednom pitao "Kako je moguće da ti nisi svetska zvezda?". Ja sam mu rekao da si ti rođen u Sarajevu i da si ti voleo skijanje i da si igrao loptom koliko i ja, ne bi te znali ni u komšiluku –

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter