Izvor:
17.12.2018 u 07:31
0

ŽELJKO SAMARDŽIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Iskreno progovorio šta misli o Bubi i Jali!

Željko Samardžić (63) prati modne trendove, te ne zaostaje za onim pet decenija mlađim muškarcima. Pevač je otkrio ko ga je ubedio da pusti bradu i brkove, ali i šta misli o trendovima, kada je o muzici reč.

– Uglavnom mi kažu da izgledam starije od kad imam brkove. Moj imidž je skrenuo pažnju ljudima, a u ovom poslu to je važno. Želeo sam neku promenu, nije bilo bitno kakvu. Uz pomoć svojih prijatelja, a pre svega kuma Neše, otišao sam kod berberina koji mi je iscrtao bradu na licu. Meni se to dopalo. Danas-sutra mogu opet da se obrijem, to je najmanji problem i minut posla – kaže Samardžić i dodaje da je zadovoljan kada se pogleda u ogledalo.

– Sve je na svom mestu, a to je najvažnije. Inače privatno, volim da sam u trenerci i majici s kratkim rukavima, čak i usred zime. Ne volim da imam puno garderobe na sebi, ne volim da me nešto davi i steže – kaže Samardžić.

Nove trendove podržava, poštuje i voli i nema ništa protiv novokomponovanih pevača.

– Rasta, Buba Koreli, Džala… Sve su to divni mladi ljudi i to što oni rade predivno je. Oni prezentuju neke divne ljubavne tekstove u drugačijim aranžmanima. Meni je to predivno i lično mi se mnogo dopada – kaže Samardžić, koji će Novu godinu provesti radno.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter