Izvor:
14.09.2016 u 20:24
0

OTAC HARISA BERKOVIĆA MNOGO ZABRINUT: Uplašen sam za sina ne samo zbog Rade, nego i…

Rada Manojlović baš nema sreće sa muškarcima. Pre tačno godinu dana stavila je tačku na vezu sa Momirom Gajićem neposredno pred njen 30. rođendan, a sada je Harisa Berkovića izgubila.

Kako prenosi Star, Radi su se smučile priče kako joj je Haris neveran pa je vremenom i sama shvatila da joj treba ozbiljan muškarac koji zna šta želi u životu.

Rada se umorila od svega. Jednostavno, ona nije bila srećna pored njega. U poslednje vrijeme je počela da ga izbegava, a čak je i sama rekla da njihov odnos više liči na šemu nego na ozbiljnu vezu i da joj je dosta svega – otkrio je izvor.

Međutim, Harisov otac je priznao da je uplašen za svog sina.

Uplašen sam za njega ne samo zbog Rade, već i zbog drugih devojaka. Mlad je i poželjan mogu ga lako iskoristiti za novac ili dete. Pričam mu stalno o tome i govorim da se pazi, nebitno da li je to Rada ili neko drugi, on je još uvek jako mlad. Rada je dobra devojka, kulturna, vesela ali po meni nije za Harisa jer je puno starija od njega. Opet ne bi da se mešam to je između Harisa i Rade, važno mi je da su samo srećni – ispričao je Mirsad za jedne medije.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Neki Novi klinci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter