Izvor:
14.09.2016 u 20:47
0

TRAŽI OPROŠTAJ OD NJE: Evo kojim rečima se Marko Bulat obratio majci zbog SKANDALA sa DROGOM!

Kralju splavova Marku Bulatu dugogodišnja karijera nije donela naslovne strane, ali jeste skandal o posedovanju narkotika.

Marija Nikolić, pevačeva supruga, navodno je uhapšena sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha.

Da sam znao da ću izlaziti na naslovnim stranama u ovakvim kontekstima, stvarno bih počeo da se drogiram ranije da čisto iskoristim to za svoje pesme koje su u toku, koje ce izaći – započeo je Marko priču.

Iako se trudi da se našali sa čitavom situacijom koja mu je teško pala, Bulat ne dozvoljava da ga problem izbaci iz koloseka.

Ima jedna anegdota koju ja volim da kažem: Život bez problema kao sarma bez mesa. Tako da je to prosto nemoguće. Samo je pitanje taj opstanak i borba, kako čovek podnese, nije bitno koliko jako udaraš već koliko udaraca možeš da podneseš – rekao je pevač i dodao:

Iskoristiću ono negativno u pozitivno. Droga NE, sport Da.

Skandal koji je potresao porodicu Bulat i njegovu suprugu Mariju, nije poremetio njihov odnos ni nakon što je ona privedena.

Znamo šta su istine a šta laži. Oni ljudi koji nas poznaju… toliko sam poruka dobio. Danas sam pričao sa majkom, rekao sam izvini majko što si saznala i novina da se drogiram nisam imao snage da ti kažem – rekao je u šali pevač.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter