Izvor:
25.12.2018 u 07:28
0

DARKO LAZIĆ PRESREĆAN: Pevaču se nakon nesreće ostvario NAJVEĆI san! Dobiće sina!

Darko Lazić je presrećan nakon saznanja da će mu verenica Marina Gagić roditi sina.

On je svoju radost podelio s članovima porodice i medicinskim osobljem u banji Selters kojima je istakao koliko mu je drago što će njegova ćerka Lorena , koju ima sa Anom Sević, dobiti brata.
– Najvažnije mi je da je dete živo i zdravo, ali pošto već imam ćerku, sada sam priželjkivao sina. Ispunio mi se san da imam i naslednika. Biću potpuno ostvaren. Stvarno sam presrećan, a i Marina je – pričao je Darko u banji.
Kada je prvi put čuo da mu je verenica trudna, odmah se našalio.
– Neka je živo i zdravo, i neka bude sin – nasmejao se Darko kada su mu medicinske sestre čestitale lepu vest, a onda je i najozbiljnije poželeo da dobije sina.

– Najsrećniji sam na svetu i pored svega što mi se dogodilo. Voleo bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voleti najviše. Moja Marina je najbolja, mnogo me je usrećila. Ja sam kreten. Najveći sam kreten na svetu, sve sam mogao da upropastim – rekao je tada Lazić.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter