Izvor:
25.12.2018 u 14:58
0

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA: Evo šta kaže o braku i odnosu sa verenicom njenog brata Veljka! (foto)

Kad nije sa Veljkom, Anastasija priznaje da voli da popije kafu sa Bogdanom. Kako ističe, buduća gospođa Ražnatović se savršeno uklopila u njihovu porodicu i divna je devojka.

– Njegova Bogdana je divna devojka i mnogo je volim. Potpuno se uklopila u našu porodicu! Kao da je oduvek tu! Dosta vremena provodi sa Veljkom, ali kad god nisu zajedno, volim da popijemo kafu – kaže Anastasija, koja još uvek nije spremna za brak.

O vezi sa Đorđem Kuljićem Cecina naslednica i dalje ne želi da govori javno, ali ističe da je njen brat ličnost za sebe te da njihovi putevi ne moraju da se poklapaju da bi bili srećni i složni.

– O vezi ne želim da pričam, jer moj dečko nije javna ličnost. Ali u bližoj budućnosti nemam u planu brak. Mlada sam i to mi neće pobeći. Moj brat Veljko je ličnost za sebe, kao i ja, tako da njegov put ne mora da utiče na moj i obrnuto. Pretpostavljam da je on spreman na taj korak čim se na njega odlučio – izjavila je ona.

Anastasija je jedna od onih koje se i te kako zalažu za nezavisnost od partnera i smatra da bi devojke trebalo da streme ka takvom životnom stilu.

– Svaka žena treba da se trudi da bude nezavisna. Nemam nameru da živim tako što ću čekati da mi partner da dzeparac – zaključila je ona.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter