Izvor:
26.12.2018 u 07:40
0

JK ŠOKIRALA GLEDAOCE KOMENTAROM: Estradni rat sa Cecom se nastavlja ali u većoj razmeri! JK rekla ime najgluplje osobe na estradi!

Jelena Karleuša bila je gost emsije "Amigi Show-a" kod Ognjena Amidžića, i mnoge ostavila bez teksta, po čemu je i poznata.

Jelena Karleuša podigla je temperaturu na 300 kada je priznala da ispod uske haljine od lateksa ima samo čarape. Iz tog razloga, da bi valjano zaigrala igru pitanja i odgovora, brzo je promenila način sedenja te posegla ka papirićima, a pitanja su se nizala jedno za drugim.

– Ispod haljine imam samo čarape – rekla je ona.

Pevačica nije morala da čita koje joj je pitanje na kojem papiru postavljeno, ali da ne bi po kazni morala da ispija ono što joj je Ognjen Amidžić pripremio, odgovarala je na pitanja bez dlake na jeziku – u prepoznatljivom stilu.

Tako je milionski auditorijum ponovo čuo da je bila zaljubljena u Željka Šašića, ali i da je nevinost izgubila sa 17 godina.

Međutim, na pitanje koje je glasilo ko je najgluplja zvezda koju je upoznala, navela je nikog drugog do folk divu, Svetlanu Cecu Ražnatović.

– Evo jedno atraktivno ime. Ceca. Navedi ime najgluplje javne ličnosti koju si upoznala", ponovila je ona pitanje, pa nastavila: "Mi se po sudovima viđamo često. To je zastrašujuće. Mislim da je neko kod koga je operisala kapke nije dobro uradio jedno oko i onda kad se upilji u mene, ona ne otvara jedno oko kako treba i to deluje zastrašujuće. U prirodi izgleda katastrofa – zaključila je Karleuša te još jednom napomenula da sema nazhnaka da će se njih dve ikada pomiriti.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter