Izvor:
26.12.2018 u 15:26
0

DARKOV KOLEGA OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU: Lazić više ne sme da peva!

Spekulisalo se da Darko Lazić više nikada neće moći da se bavi pevanjem, njegov kolega Marko Gačić kaže da to nije istina i da je pevač samo trenutno u nemogućnosti da peva zbog problema koji je imao sa plućima.

– Nije tačno da neće moći da peva, to su budalaštine, on i sada peva, ali vrlo malo, jer ne sme da forsira pluća. Ne sme da se napreže – kaže Marko, koji je sa koleginicom Nadicom Ademov posetio Lazića u njegovom apartmanu u banji u Mladenovcu, gde se nedeljama oporavlja nakon saobraćajne nezgode. Tom prilikom su svi zajedno zapevali, dok je Marko svirao harmoniku.

Gačić otkriva i kako izgledaju Darkovi bolnički dani.

– Sada je super, kako mu je bilo, samo mu je malo dosadno, ali tu su mu devojka i majka, dolaze mu kolege i prijatelji svaki dan da mu ulepšaju boravak u banji. Svaki dan ima vežbe za levu nogu koja je atrofirala, jer je ležao dva meseca. Levu nogu sada ojačava, a desna treba da zaraste, pa će tek onda da krenu terapije i za tu nogu. Za pet nedelja kreću terapije za desnu nogu. Desnu nogu može da pomera, da savija, može sam iz ležećeg položaja da pređe u sedeći. Darko se nada da će za nekoliko meseci ponovo moći normalno da hoda. Jak je on – ispričao nam je pevač i dodao da je Darko posebno srećan zbog dolaska prinove:

– Još uvek je pod utiskom zbog devojke i trudnoće. Mnogo se raduje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter