Izvor:
27.12.2018 u 13:11
0

NJU DO SADA NISTE VIDELI: Zdravko Čolić progovorio o svojoj ženi i 17-godišnjem braku! (FOTO)

Svi znaju kako izgleda Zdravko Čolić, ali koliko god da je otvoren za javnost kada je u pitanju njegov poslovni život – muzika i koncerti, Zdravko brižljivo čuva privatni život. Popularni pevač se svojoj ženi obećao na večnu ljubav, sada već davne 2001. godine. U skladnom braku uživaju 17 godina, a sa Čolom Aleksandra ima dve ćerke- Unu i Laru.

Tu je da ga prati u svakom koraku iako se retko kada pojavljuje u javnosti.

– Od samog početka sam znao da ću sa Aleksandrom da provedem ostatak života. Toliko dugo smo zajedno, a nijednom nisam posumnjao u to, što je zaista predivno. Verujem da nije ni ona u mene. Aleksandra je brzo shvatila šta sve nosi brak sa mnom i nijednom se nije požalila. Naprotiv, konstantno mi pruža podršku i na tome sam joj zahvalan – kaže Čola.

– Verovatno ima nečega i u tome, ali ja sam od njihovog rođenja bio popustljiviji roditelj. Možda zato što su devojčice, a kažu da je veza između oca i ćerki uvek posebna. Mojoj ženi Aleksandri nije bilo teško da preuzme ulogu strožeg roditelja, iako ih ona voli najviše na svetu. Kako izgleda Čolin rođeni brat koji drži ćevabdžinicu u Beogradu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter