Izvor:
28.12.2018 u 20:31
0

DUBRAVKA MIJATOVIĆ NAPUNILA 50 GODINA: Uprkos životnim nedaćama njena lepota ne bledi!

Srpska glumica Dubravka Mijatović, koju smo zavoleli u ulozi Đine u seriji Srećni ljudi početkom devedesetih, juče je proslavila 50. rođendan!

Mnogi su složni da njene prave godine nikako ne idu uz njen fenomenalan izgled, a za to, kako tvrdi sama glumica, zadužena je odlična genetika.

"Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku koja me do sad nije izdala", rekla je Dubravka nedavno u jednoj emisiji.

Ova dama ne spada u žene koje je život mazio, pa su zahvaljujući tome sačuvale lepotu i mladolikost – naprotiv. Njen život do temelja je uzdrmala smrt bivšeg supruga i oca njene ćerke Sare, Marinka Madžgalja.

Njihova ljubav nije se samo teško završila, već se par od samog početka borio sa preprekama i osudom porodica i društva, jer je Dubravka bila starija od Marinka 10 godina.

Zli jezici osuđivali su je i zato što je pre veze s njim bila u braku sa glumcem Goranom Radakovićem iz kojeg ima ćerku Ivu.

Danas, Dubravka punom parom radi i uživa u glumi, a trenutno je gledamo u seriji Urgentni centar.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter