Izvor:
28.12.2018 u 20:47
0

DŽONI DEP SE SELI U BEOGRAD: Odabrao luksuzan penthaus u elitnom naselju!

Američki glumac Džoni Dep doputovao je u strogoj tajnosti u Beograd. Zvezda brojnih holivudskih ostvarenja protekle nedelje bio je nekoliko dana u srpskoj prestonici kako bi pogledao lokacije za snimanje svog novog filma “Minamata”!

Džoni je u Beograd sleteo pre nekoliko dana u najstrožoj tajnosti. Budući da je i producent filma, obišao je lokacije na kojima će snimati i ujedno pogledao luksuzni penthaus u elitnom naselju Beograda u kojem će živeti! Znam da je stan specijalno opremljen po njegovom ukusu, pa je naručen i novi nameštaj – navodi sagovornik.

Džoni će u Srbiju zvanično stići sredinom januara gde će provesti oko mesec dana.

Ovo nije prvi put da je zgodni glumac obišao Srbiju. Naime, Dep je bio specijalan gost reditelja Emira Kusturice 2010. godine na Mokroj Gori.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter