Izvor:
29.12.2018 u 12:51
0

DEFINITIVNO KRAJ: Emina raskinula vezu sa milionerom!

Pevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran definitivno su stavili tačku na svoj odnos, a sve je potvrdila i sama pevačica.

Naime, prve spekulacije pojavile su se jer je javnost primetila da na društvenim mrežama ne reaguju jedno na drugo, a kasnije i kap koja je prelila čašu bilo je to što se Emina nije pojavila na žurku koju je organizovao njen, sada već bivši dečko.

Eminin PR tim potvrdio je raskid.

"Tačno je, Emina i Sadetin više nisu zajedno. Posle dvomesečnog zabavljanja shvatili su da nemaju iste poglede na budućnost i zajedničku perspektivu tako da svako dalje nastavlja svojim putem", rekli su.

Izvor. Kurir
Foto: Instagram/eminajahovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter