Izvor:
04.01.2019 u 12:08
0

SRPKINJA NA NASLOVNOJ STRANI KULTNOG MODNOG ČASOPISA: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger za nemačko izdanje Vogue magazina!

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su jedan od najpoznatijih svetskih sportskih parova. Omiljeni i uspešni neretko ispunjavaju stranice medija, a u petak su se pohvalili i naslovnom stranom kultnog modnog časopisa.

Nemačko izdanje "Vogue" je odlučilo da korice magazina krase upravo njih dvoje, i dok je fudbaler Čikago Fajersa u beloj košulji bez kravate i sakou, Ivanovićeva se odlučila za upečatljivu haljinu.

Ona je Tviteru objavila i fotografije koje su snimili za ovaj modni časopis.

Hvala Vogue-u i Aleksi Lubomirskom na neverovatnom snimanju, bilo je zaista nezaboravno – napisala je Ivanovićeva.

Podsetimo, njih dvoje su novogodišnje praznike proveli u Beogradu, a popularni Švajni je iskoristio priliku da se slika ispred hrama Svetog Save.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter