Izvor:
04.01.2019 u 21:35
0

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA KOM PRAZNIKU SE NAJVIŠE RADUJE: „Nikad neću prestati da verujem u Deda Mraza!“

Slavica Ćukteraš otvorila je dušu o običajima u našoj zemlji i najradosnijem hrišćanskom prazniku. Posle višegodišnje pauze pevačica se vratila na scenu, a evo šta za nju predstavljaju praznici i kako ih ona proslavlja.

"Za mene je najveći praznik Božić. Tu svake godine imam poseban osećaj. Volim da sama napravim česnicu, celu trpezu i da se ranom zorom okadi kuća i sedne da se jede. Ubedljivo mi je Božić omiljeni praznik koji me vraća u detinjstvo, mada tu može da se uračuna i Uskrs. Ipak, Božić je za mene ostavio večne uspomene. To je ono što sam rekla u prethodnom odgovoru, obožavam sve običaje vezane za ovaj praznik", istakla je Slavica.

"Verujem u Deda Mraza. Ne u njega kao pojavu, nego kao imaginarnog lika koji će doneti sve dobro u novoj godini. Nikad ne želim da prestanem da verujem u tu priču", dodala je pevačica.

Na pitanje šta želi sebi u novoj godini, pevačica je iskrena:

"Želim da smo svi srećni. Imam planove koji će, sigurna sam, biti ispunjeni "- rekla je Slavica i otkrila kako njena ćerkica Viktorija gleda na praznike.

"Još ona nije svesna ni da je Nova godina ni šta to znači, osim što vidi okićenu jelku, ali i to joj ne znači mnogo", kroz smeh je završila pevačica.

Kurir
Foto:Instagram/cukterasslavica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter