Izvor:
08.01.2019 u 10:54
0

PRVO MESTO NA LISTI NAJZGODNIJIH MUŠKARACA SVETA JE PRIPALO NJEMU: Saznajte kako je ispunio obećanje iz detinjstva i oženio ženu svojih snova!

Nedavno je na listi najzgodnijih muškaraca sveta prvo mesto zauzeo Džejson Momoa, čiji se film "Akvamen" trenutno prikazuje u bioskopima širom sveta, a ovo je samo jedna u nizu lista na kojoj je kurpuletni glumac najviše kotiran.

Bradati, zgodni Momoa najpoznatiji je po ulozi okrutnog kala Droga u hit seriji "Igra prestola", ali je i pomenuti "Akvamen" doprineo njegovoj popularnosti.

No, iako za njim uzdišu žene širom sveta, on je zauzet više od decenije i čini se da nema oči ni za jednu drugu damu na svetu, sem za svoju izabranicu, i to od ranog detinjstva, verovali ili ne!

Naime, Momoa je već 13 godina sa koleginicom Lisom Bonet, a par ima i dvoje dece -ćerku Lolu i sina Nakou.

No, zanimljivo je da se Džejson zaljubio u 12 godina stariju Lisu još kao osmogodišnji dečak dok ju je gledao u hit seriji "Kozbi šou".

Imao sam samo osam godina kad sam je video na televiziji i rekao mami da želim baš nju. Zaključio sam da ću je uhoditi do kraja svog života i da ću je osvojiti – ispričao je glumac jednom prilikom i dodao da se osećao kao devojčica kada je iznenada 2005. godine dobio priliku da je upozna.

Inače, Lisa je pre Džejsona bila u braku sa pevačem Lenijem Kravicem sa kojim ima i ćerku Zoe. Ona je zaljubljenik u tarot, alternativnu medicinu i religiju, a sa suprugom često uživa u ekstremnim sportovima.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/ 1JasonMomoaFans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter