Izvor:
18.09.2016 u 15:04
0

SKANDAL NA AERODROMU: Popularni muzičar pokušao da unese UKRADEN NAPUNJEN PIŠTOLJ (FOTO)

Američki reper Kulio, koji se tokom 90-ih proslavio planetarnim hitom "Gangster's Paradise" uhapšen je na aerodromu u Los Anđelesu, nakon što je pokušao da u avion unese napunjen pištolj, preneo je sajt "TMZ".

Repera, kom je pravo ime Artis Leon Ajvi Mlađi, policija je uhapsila u subotu tokom dana, nakon što se već ukrcao u avion. Međutim, kada je policija otkrila oružje u torbi proslavljenog repera, njegov telohranitelj je najpre preuzeo krivicu na sebe. Nakon kratke provere policija je uspela da utvrdi da je torba u kojoj je bio sakriven pištolj u vlasništvu repera, zbog čega je Kulio bio prinuđen da napusti let.

Kako prenosi sajt "TMZ, Kulio je priznao da je torba njegova ali da je pištolj ukraden, a policija je uhapsila repera i njegovog telohranitelja zbog posedovanja ukradenog napunjenog pištolja.

Blic
Foto-ilustracija: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter