Izvor:
15.01.2019 u 14:34
0

ZASLUŽENO: Tony Cetinski dobitnik nagrade ‘Oliver Dragojević’ za najboljeg pevača! (VIDEO)

Započeti godinu nagradom, zasigurno je želja svih pevača.Upravo takva čast, pripala je jedinstvenom Tonyju Cetinskom.

Nagrada za najboljeg pevača naziva 'Oliver Dragojević',došla je bez sumnje u prave ruke, jer Tony je obeležio godinu za nama.

Ovime je na savršen način nastavio izuzetno uspešan niz započet 2018., koja je bila u znaku njegovog novog albuma 'Kao u snu', istoimenog ekskluzivnog, limitiranog vinyl izdanja, ali i hitova 'General bez činova', 'Kao u snu' i 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe'. Kruna svemu navedenom, bili su brojni nastupi u najuglednijim koncertnim prostorima, za koje se tražila ulaznica više, ali i neprestana i nesebična pomoć mladim pevačima, na njihovom putu prema vrhu scene.

Tony je posebno bio ganut činjenicom, što je nagrada koja nosi ime velikog Olivera Dragojevića pripala upravo njemu, a ovom prigodom istaknuo je, 'Velika mi je čast i privilegija primiti ovu nagradu, a ista će imati posebno mjesto u mom domu, kao što i Oliver ima posebno mjesto u mom srcu. Hvala svima koji su omogućili da osvojim ovu prestižnu nagradu i da stigne u moje ruke. Kroz godine koje su tek preda mnom, nastojati ću sve ovo opravdati, kao i uvijek. Istodobno ću se nastaviti truditi birati dobre pjesme i suradnike, te kao i do sada ostati svoj.'

Spomenuta nagrada, dodjeljuje se od 1992., a od 2016. a posle smrti Olivera Dragojevića, nosi njegovo ime.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter