Izvor:
19.09.2016 u 20:21
0

POGODILA GA RADINA PESMA: Leonardo presudio u derbiju, pa slavio uz narodnjake

Brazilac Leonardo je u subotu odigrao prvi večiti derbi u životu i već je postao ljubimac navijača crno-belih. On je u samoj završnici postigao jedini gol i tako doneo pobedu Partizanu nad Crvenom zvezdom.

Rušenje šampiona su crno-beli umeli lepo da proslave i to na jednom beogradskom splavu. Fudbaleri su se veselili uz pesme Rade Manojlović, a Leonardo je naučio da na srpskom jeziku kaže: „Narodnjaci su zakon“. Vrlo brzo je zaboravio na sambu i prepustio se našim zvucima.

Društvo su mu pravili Bogosavac, Kosovac, Janković, Đurđić, Đurđević, Kljajić i Božinov. Iako su im devojke konstantno prilazile, retko su se zadržavale u njihovom društvu.

Momci su se zabavljali za svoju dušu u separeu koji je bio rezervisan isključivo za fudbalere Partizana. Mnoge devojke su htele da im priđu, da im čestitaju, da nazdrave sa pobednicima, ali ovaj put kao da im je neko nametnuo karantin. Bili su prilično koncentrisani na svoje, muško društvo – rekla je jedna od devojaka koja je prisustvovala žurki.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/radamanojlovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter