Izvor:
30.01.2019 u 21:04
0

JELENA KARLEUŠA PORUČILA SRBIJI: „Odlučila sam da budem heroina svog života a ne žrtva u vašim očima“!  

Dodela regionalnih muzičkih nagrada (Music Awards Ceremony) održana je u utorak uveče je u Štark Areni u Beogradu.

Nagradu za najboljeg muškog izvođača godine dobio je hrvatski pevač Toni Cetinski, dok je u ženskoj konkurenciji trijumfovala Marija Šerifović.

Najbolji koncert godine održao je Aca Lukas, dok su vlasnici najbolje rok numere u 2018. Bajaga i Instruktori i Parni valjak.

Specijalnu nagradu za izvrsnost "Zlatni MAC" dobio je violončelista Stjepan Hauser, član benda 2Cellos.

Ni Jelena Karleuša nije otišla praznih ruku, pa je sa pevačem Acom Lukasom podelila nagradu za "MAC najbolja muzička saradnja".

Afera koja se dogodila sa fudbalerom Ognjenom Vranješom prešla je i granice Srbije i odjeknula megalomanski.

Jelena Karleuša nije želela da komentariše novinarima ništa, ali je na svom Instagram profilu demantovala istinu, i rekla da su slike koje su plasirane u javnost fotomontaža kao i prepiska sa fudbelerom.

Ipak, Jelena je izabrala sebi svojstven način, obratila se publici i uputila poruku za sve one koji misle da imaju pravo da znaju istinu:

– Evo je, posle svega, evo je majka dvoje dece, supruga, zvezda…njeno dostojanstvo, njeno ime. Ima lepu kožu, bleda je, kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje… ne vidim krv a miriše na nju…na nasilje bez noža, bez pištolja i to ono koje nije moglo da utiče na nju, i to ono koje nije moglo da utiče na nju nego na ono kako je drugi vide. Zbog nje, i svih njih, odlučila sam da budem HEROINA SVOG ŽIVOTA A NE ŽRTVA U VAŠIM OČIMA!

Video možete videti na linku https://www.youtube.com/watch?v=Q0IxzaqAaZ8

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter