Izvor:
21.09.2016 u 20:46
0

VELJKOVA DEVOJKA PRIZNAJE: Rodila bih Ceci unuče!

Voditeljka Ksenija Bujišić je tek mesec dana u ljubavnoj vezi sa Veljkom, sinom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, ali je to nije sprečilo da promeni svoje prezime na društvenim mrežama.

Mnogi su bili u šoku kada su videli da se mlada voditeljka preziva Ražnatović, a kako ona tvrdi za „Alo!“, to nije uradila jer se udala za Veljka, već zato što ga neizmerno voli, pa bi mu čak i dete rodila.

Stvarno neću da komentarišem to venčanje, koje mnogi pominju, mislim da je prerano za to i da je glupost. Promenila sam prezime zato što sam želela, ne vidim potrebu da nekome to predstavlja neko značenje. Ne mislim da je to nešto strašno – rekla je Ksenija.

Veljko i Ksenija su u nekoliko navrata govorili da je njihova ljubav neizmerna i da vide sebe jedno pored drugog i u dalekoj budućnosti. Tako voditeljka ne krije da bi čak i ostala trudna sa sinom folk dive.

Za sada je mnogo rano da pričamo o tome, mislim na trudnoću. Ali kada dođe do toga, to neću uspeti da sakrijem. Rodila bih mu dete, volim ga najviše na svetu. Ali polako, još smo mladi – rekla je Ksenija, koja svaki slobodan trenutak koristi da poseti Veljka u Banjaluci, gde on studira.

Lepo nam je u vezi, srećni smo i zadovoljni, a drugačije ne bismo ni mogli da budemo zajedno. Stalno smo zajedno, vraćam se ponovo u Banjaluku kada završim poslovne obaveze u Beogradu. Bukvalno se ne odvajamo jedno od drugog – otkriva voditeljka, dok Cecin sin nije želeo da komentariše njihovu ljubavnu vezu.

S druge strane, Svetlana Ražnatović je u nekoliko navrata ispričala da ne želi da se meša u ljubavne veze njene dece.

Znate šta, ne treba moje želje da se uslišuju da mi bude snajka. Njih dvoje odlučuju šta žele u svojim životima. Tu sam samo da verifikujem njihovu sreću. Sama sam sebi birala muža, tako da je logično da oni sami sebi biraju partnera. Ne vidim razloga da se mešam u njihov izbor i sreću – rekla je svojevremeno Ceca.

Alo
Foto: Instagram/mrs.raznatovicksenija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter